Du laver hurtigt og nemt bønnebøffer ved at blande sorte bønner med basilikum, revet løg, mozzarella, gulerod, panko og vores færdiglavede krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Vi serverer vores bønnebøffer med kartoffelbåde, en lækker salat med grønne bønner og en stor klat calabresepesto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
½ g
Oregano, tørret
½ stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 pose
Basilikum
1 pakke
Sorte bønner
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Grønne bønner
60 g
Blandet salat
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
1 pakke
Græskarkerner
60 g
Calabresepesto
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Hvedemel (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Hak basilikum fint. Riv løg [1/2 stk, 2P] og gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra sorte bønner, og mos med en gaffel i en stor skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Bland basilikum, løg, revet mozzarella, panko, Hvide Løjer & Urter, hvedemel* [1 tsk | 2 tsk], æg* [1 stk | 2 stk], salt* [½ tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af gulerod i skålen med sorte bønner. Form bønnemiks til små bøffer (ca. 5 pr. person).
Bring vand* i kog en elkedel. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg deller i 4-5 min på hver side. Kom grønne bønner [½ pose, 2P] i en stor skål, og dæk med kogende vand*. Stil til side i 5 min, eller indtil møre, men stadig sprøde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.
Bland salat, honning- sennepsdressing, resterende gulerod og et nip salt* og peber* i skålen med grønne bønner.
Anret kartoffelbåde, deller og salat på tallerkener. Drys med græskarkerner. Server med calabresepesto.