Lynstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegt svinekød

Lynstegt svinekød

med flødestuvede champignon & kartoffelmos

Byd familien på lækkert, lynstegt svinekød, som først steges i strimler og derefter blandes med en cremet sauce med løg, hvidløg, svampe, rosmarin, fløde og bouillon. Spændende tilbehør er kartoffelmos, der får en gylden farve af gulerødder. Vi serverer aftenens lækkerier med en grøn agurkesalsa med persille.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

500 g

Bagekartoffel

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

4 g

Oksebouillon

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2594 kJ
Fedt22.43 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat60.34 g
Sukker17.1 g
Protein42.42 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Kog kartofler og gulerod i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt smør* [1 spsk | 2 spsk] , mælk* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på for at holde på varmen.

Forbered grøntsager
2

Hak svampe groft. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Skær schnitzel i 1 cm strimler på et andet skærebræt. 

Steg schnitzel
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg schnitzel i 1-2 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt* og peber*. Overfør til en tallerken. Tilsæt en smule olivenolie*, hvidløg og løg, og steg i 1-2 min. Tilsæt svampe og rosmarin, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Steg grøntsager
4

Skru ned til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og oksebouillon. Lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Tilsæt schnitzel, og vend sammen indtil gennemvarmet. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Bland agurkesalsa
5

Hak agurk groft. Hak persille fint. Bland agurk og persille i en skål, og krydr med et nip peber*.

Server
6

Anret kartoffelmos, schnitzel, løg og svampe på tallerkener. Server med agurkesalsa.