Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Tomat
10 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Citron
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
4 dl
Vand til perlecouscous
½ tsk
Salt til perlecouscous
¼ tsk
Salt til rejer
½ spsk
Olie til stegning
1 tsk
Sukker til grøntsager
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Bring vand og salt i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middellav varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.
Hæld vand fra, og lad hvile under låg indtil servering.
Imens, skær citron i både.
Hak løg, basilikum og tomat fint.
Skyl spinat.
Krydr rejer med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Hvide Løjer & Urter og sukker, og steg videre i 30 sek.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Tilsæt vand og grøntsagsbouillon til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.
Tilsæt færdigkogt perlecouscous, basilikum, spinat, crème fraiche, citronsaft, salt og et nip peber til stegepanden, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.
Anret perlecouscous og rejer i dybe tallerkener.
Top med solsikkefrø.