Mandelpaneret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinemørbrad

Mandelpaneret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og sennepsdressing

Dejlig weekendmad, eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig lækre råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte kartofler, rødbeder og pastinak får selskab i ovnen af ​​saftig mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet sennepsdressing med fraiche og hvidløg!

Tags:
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Proteinrig
Allergener:
Sennep
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

250 g

Svinemørbrad

4 g

Kyllingebouillon

400 g

Små kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2313 kJ
Kalorier (kcal)553 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat48.7 g
Sukker14.1 g
Protein36.6 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.

Skær gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern, rødløg i 2 cm både og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med kyllingebouillon, salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Paner svinemørbrad
2

Imens, hak mandler fint, og fordel på en tallerken.

Vend svinemørbrad i mandler.

TIP: Knus mandlerne i pakken med en kagerulle. - Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Ovnbag svinemørbrad
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sennepsdressing
4

Imens, skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Brug mindre sennep, hvis du foretrækker en mildere dressing.

Tilsæt spinat
5

Vend bagte grøntsager med spinat, olivenolie og et nip salt og peber på bagepladen.

Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.

Server
6

Anret grøntsager på tallerkener.

Top med svinemørbrad.

Dryp med sennepsdressing.