Marinated chicken bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Marinated chicken bowl

with almond and orange flavoured couscous

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Nødder
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Zucchini

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til perlecouscous

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2777 kJ
Kalorier (kcal)664 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat60.8 g
Sukker19.2 g
Protein49.5 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en elkedel. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm tern. Skær citron i både. Skær rødløg i 3 cm både. Skær zucchini i tynde skiver. Placer grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. Tilsæt mandler i et hjørne når der er 15 min tilbage.

Ovnbag kylling
2

Placer kylling på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav couscous
3

Kom det kogende vand, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Dæk med låg og lad stå i 5 min, eller indtil vand er absorberet, og rør derefter rundt med en gaffel.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl gulerod (uskrællet). Halver appelsin.

Bland appelsin-couscous
5

Bland aioli, fraiche, persille, og et nip saltog peber i en skål. Hak mandler. Pres appelsinsaft i skålen med færdig couscous, og bland med mandler.

6

Skær kylling i 2 cm skiver. Anret couscous i dybe tallerkener, og placer grøntsager og kylling i hver sit hjørne. Top med en klat dressing og pynt med persille.