topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med couscous & citrondressing

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Zucchini

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)615 kcal
Energi (kJ)2572 kJ
Fedt22.33 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat51.8 g
Sukker14.3 g
Protein44.91 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en kedel eller gryde med vand* i kog. Skær citron i både. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.

Kog couscous
3

Hæld kogende vand* [2,5 dl I 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål, og rør rundt. Dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt kylling, og steg i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav citrondressing
5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Bland aioli, fraiche, et skvæt citronsaft og halvdelen af persille med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med kylling, gulerod og stegte grøntsager. Dryp med citrondressing. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.