Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt Angus Striploin med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Dild
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
½ stk
Zucchini
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
4 g
Panamad
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
300 g
Rumpsteak
400 g
Små kartofler
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet.
Bland Panamad, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en skål.
Vend bøffer i skålen.
Halver kartofler (uskrællet).
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke skiver.
Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Imens, skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Bland creme fraiche, mayonnaise, honning-sennepsdressing, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål, og smag til med citronsaft.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Skyl spinat.
Hak dild groft.
Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og smuldret salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.
Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener.
Dryp med sennepssauce.
Server med resterende citronbåde.