Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave nachos derhjemme? Det er virkelig nemt, og smager forrygende. Vi topper nachos med revet gouda, bager dem gyldne, og topper dem med frisk forårsløg. Vi serverer vores nachos med den lækreste cremede jalapeño dip med crème fraiche og salsa.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Jalapeno
1 stk
Forårsløg
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
5 g
Tex-Mex
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med ost.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Imens, snit forårsløg fint.
Flæk jalapeño [½ pose], fjern kerner og hak fint.
I en lille gryde over medium varme tilsættes hakkede tomater [½ stk], Tex-Mex og salt [1/2 tsk]. Varm i 2-3 min.
TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Bland crème fraiche, jalapeño, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Server nachos på bagepladen, og drys med forårsløg.
Server med jalapeñodip og salsa.