Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der lynhurtigt tager dig til Mexico! Vi laver en fantastisk gryderet med chorizo, hvidløg, peberfrugt & sorte bønner. Spændende tilbehør er bouillonkogt bulgur, cremet mozzarella og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pose
Koriander
2 stk
Tomat
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ pakke
Sorte bønner
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
170 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Løg
8 dl
Vand (trin 2)
efter behov
Sukker (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)
Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg groft. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Skær chorizo i 1 cm skiver.
Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, hvidløg, løg, tomat og peberfrugt i 3-4 min. Sænk til middel varme.
Tilsæt bønner, hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre i 5 min.
Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.
Anret bulgur og chorizogryde i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella. Drys med koriander.