topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk chorizogryde

Mexicansk chorizogryde

med sorte bønner & bulgur

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der lynhurtigt tager dig til Mexico! Vi laver en fantastisk gryderet med chorizo, hvidløg, peberfrugt ​​& sorte bønner. Spændende tilbehør er bouillonkogt bulgur, cremet mozzarella og koriander.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pose

Koriander

2 stk

Tomat

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Sorte bønner

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

8 dl

Vand (trin 2)

efter behov

Sukker (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)804 kcal
Energi (kJ)3365 kJ
Fedt26.91 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat93.55 g
Sukker25 g
Protein40.57 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg groft. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Skær chorizo i 1 cm skiver.

Kog bulgur
2

Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Steg chorizo & grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, hvidløg, løg, tomat og peberfrugt i 3-4 min. Sænk til middel varme.

Tilsæt bønner
4

Tilsæt bønner, hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre i 5 min.

Hak koriander
5

Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.

Server
6

Anret bulgur og chorizogryde i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella. Drys med koriander.