Mexicansk-inspirerede svampetacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk-inspirerede svampetacos

Mexicansk-inspirerede svampetacos

med guacamole & tomatsalsa

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores mexicansk-inspirerede svampetacos kan laves hvilken som helst dag i ugen. Denne vegetariske version af den klassiske taco er proppet med stegte svampe, tomatsalsa og frisk salat, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Serveres med creme fraiche og koriander.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

90 g

Salat

1 stk

Gulerod

1 dåse

Majs

200 g

Brune champignon

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Mexico

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)448 kcal
Energi (kJ)1874 kJ
Fedt10.7 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat72 g
Sukker5.6 g
Protein12.7 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Dræn majs. Skær svampe i skiver. Riv gulerod. Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Bræk hjertesalaten i grove stykker. Hak koriander groft.

Lav tomatsalsa
2

Opvarm en stor stegepande ved høj varme. Steg majs i 3-4 min, eller indtil de begynder at tage farve. Hæld majs i en skål. Tilsæt tomat, limesaft og halvdelen af korianderen. Krydr med salt* og peber*.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i den samme stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Hello Mexico, limeskal og vand* [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.]. Smag til med salt* og peber*, og lad simre i 1 min.

Lav guacamole
4

Skær avocado i tern. Mos avocado med limesaft [1 tsk til 2 pers. | 2 tsk til 4 pers.] i en lille skål med en gaffel. Smag til med salt* og peber*. 

Varm tortillaer
5

Varm tortillaer på en tallerken i mikroovn i 10 sek.

Server
6

Server tortillaer med hjertesalat, svampe, guacamole og tomatsalsa. Top med fraiche og resterende koriander. Server med limebåde.