Er barna sultne? Da har du valgt riktig oppskrift, for vi skal trylle frem en superrask, men likevel mettende og fantastisk smakfull rett. Vi gjør det enkelt og steker reker, løk og tomat som får putre i en herlig saus med spinat, fløte og masse nydelige krydder. Vi rører inn spaghetti, topper med gresskarkjerner og ost, og så er maten klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
4 g
Middelhavsdrøm
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret rejepasta i dybe tallerkener.
Top med græskarkerner og finrevet ost.