Middelhavsinspireret rejepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejepasta

Middelhavsinspireret rejepasta

med stegte cherrytomater og finrevet ost

Når det skal gå stærkt med at få maden på bordet, er pasta altid et sikkert kort. Vi steger rejer, løg og cherrytomater med vores skønne krydderiblandingar som vi kalder Mamas Favorit og Middelhavsdrøm. Derefter tilsætter vi spinat, fløde og pasta, og så topper vi herlighederne med græskarkerner og finrevet ost.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Krebsdyr
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2684 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt22.8 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker10.8 g
Protein30 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg rejer
2

Imens, skær løg i tynde skiver.

Halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, løg, cherrytomater, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør. 

Server
4

Anret rejepasta i dybe tallerkener.

Drys med græskarkerner og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image