Når det skal gå stærkt med at få maden på bordet, er pasta altid et sikkert kort. Vi steger rejer, løg og cherrytomater med vores skønne krydderiblandingar som vi kalder Mamas Favorit og Middelhavsdrøm. Derefter tilsætter vi spinat, fløde og pasta, og så topper vi herlighederne med græskarkerner og finrevet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
4 g
Middelhavsdrøm
60 g
Spinat
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
125 g
Cherrytomater
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde skiver.
Halver cherrytomater.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer, løg, cherrytomater, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Sænk til middel varme.
Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør.
Anret rejepasta i dybe tallerkener.
Drys med græskarkerner og finrevet ost.