Er børnene sultne? Så har du valgt den rigtige opskrift, for vi skal fremtrylle en superhurtig, men alligevel mættende og vidunderligt velsmagende ret. Vi gør det enkelt og steger rejer, løg og tomat som lader sig simre i en skøn sauce med spinat, fløde og masser af dejlige krydderier. Vi rører spaghetti i, topper med græskarkerner og ost, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
4 g
Middelhavsdrøm
60 g
Spinat
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret rejepasta i dybe tallerkener.
Top med græskarkerner og finrevet ost.