topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misoglaseret kikærtebowl

Misoglaseret kikærtebowl

med cremet avocado og 'sushi style'-ris

I aften lader vi os inspirere af asiatisk madkunst, og i kan se frem til en fantastisk bowl med en masse godt. Vi bygger vores bowl med sushi-style ris med hvidvinseddike og sukker, miso glaserede kikærter med sød chilisauce og en frisk salat med gulerod, rødkål, agurk, lime og sesamfrø. Vi topper herlighederne med frisk avocado og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod, Julienne

75 g

Rødkål, skåret

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Avocado

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

2 tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4013 kJ
Kalorier (kcal)959 kcal
Fedt46.2 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat105.1 g
Sukker28.6 g
Protein19.3 g
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kikærter
2

Gem en smule væde [2 spsk | 4 spsk] fra kikærter i en lille skål, og hæld resten fra.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter i 5-7 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt misopasta, sød chilisauce, væde, sojasauce, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1 min. Tag panden af varmen.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær agurk i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland gulerod, rødkål, agurk og sesamfrø i en stor skål.

Forbered avocado
4

Halver avocado, og fjern sten.

Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Krydr salat og ris
5

Vend olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1 spsk | 2 spsk] i skålen med grøntsager lige inden servering.

Rør hvidvinseddike og sukker [2 tsk | 4 tsk] i gryden med ris.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med salat, kikærter og avocado.

Server med asiatisk mayonnaise.