Nachos med ekstra ost og jalapeño dip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nachos med ekstra ost og jalapeño dip

Nachos med ekstra ost og jalapeño dip

2 portioner | med salsa

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave nachos derhjemme? Det er virkelig nemt, og smager forrygende. Vi topper nachos med revet gouda, bager dem gyldne, og topper dem med frisk forårsløg. Vi serverer vores nachos med den lækreste cremede jalapeño dip med crème fraiche og salsa.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Jalapeno

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3779 kJ
Kalorier (kcal)903 kcal
Fedt63.6 g
Mættet fedt30.4 g
Kulhydrat57.5 g
Sukker7.9 g
Protein29.8 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag nachos
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Fordel nachos på en bageplade med bagepapir, og drys med ost.

Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg fint.

Flæk jalapeño, fjern kerner og hak fint.

Kom hakkede tomater, Tex-Mex og salt i en gryde, og lad simre under låg i 2-3 min på middel varme.

TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav dip
3

Bland crème fraiche, jalapeño, salt og et nip peber i en lille skål.

Anret
4

Server nachos på bagepladen, og drys med forårsløg.

Server med jalapeñodip og salsa.