Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Snittet kålsalat
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
½ stk
Løg
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
2 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulerod
1 stk
Jalapeno
½ spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til vegetarprotein
½ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak tomat og løg fint.
Skær jalapeno i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt pulled beans med Tex-Mex, et skvæt vand, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og vand i en lille skål.
Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft, koriander, salt og et nip peber i en skål.
Bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft og halvdelen af cajunmayonnaise i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med resterende cajunmayonnaise.
Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa.
Top med jalapeno.
TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.