Begiv dig ud på en madopdagelsesrejse i den kulinariske verden med vores Pastagratin med zucchini, majs og grillost. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, som gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
1 dåse
Majs
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak løg og hvidløg fint.
Skær zucchini i 1 cm tern.
Hæld væde fra majs.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, hvidløg og zucchini med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt majs, finrevet ost, madlavningsfløde, pastavand, Hello Sunrise, grøntsagsbouillon, salt og et stort nip peber. Steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, riv grillost groft.
Hak persille groft.
Vend sauce i gryden med kogt pasta.
Overfør til et ildfast fad, top med grillost, og bag i 8-10 min, eller indtil gylden.
Anret gratin på tallerkener, og top med persille.