Ost- og sennepspaneret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

med ovnbagte rodfrugter og persilledressing

Kylling igen? Ingen fare, vi tør næsten love, at aftenens innovative sammensætning vil overraske hele familien! Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugter med en lækker cremet persilledressing med fraiche og hvidløg.

Tags:
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

2 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Pastinak

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2353 kJ
Kalorier (kcal)562 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat45.7 g
Sukker24.3 g
Protein45.6 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered panering
2

Imens, hak persille og hvidløg fint.

Bland halvdelen af hvidløg, halvdelen af persille, finrevet ost, panko, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.

Bag kylling
4

Fordel sennep på kylling, og drys med panering.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
5

Skyl spinat.

Bland fraiche, resterende persille, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat.

Server
6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.

Server med persilledressing.