Kylling igen? Ingen fare, vi tør næsten love, at aftenens innovative sammensætning vil overraske hele familien! Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugter med en lækker cremet persilledressing med fraiche og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
2 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
280 g
Kyllingebryst
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Pastinak
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak persille og hvidløg fint.
Bland halvdelen af hvidløg, halvdelen af persille, finrevet ost, panko, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Fordel sennep på kylling, og drys med panering.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skyl spinat.
Bland fraiche, resterende persille, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat.
Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.
Server med persilledressing.