Aftenens middag bliver en velsmagende kyllingeret med masser af spændende ingredienser. Vi serverer perfekt ovnstegt kylling med sprøde, ovnbagte cannellinibønner, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding Hello Sunrise. Vi laver også en smuk avocadosalat med rucola, gulerod og tomat og en cremet hvidløgsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Cannellinibønner
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
40 g
Rucola
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ spsk
Hvedemel (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skyl cannellinibønner under koldt vand i en si, og dub tørre med køkkenrulle.
Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Fordel cannellinibønner på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, vend sammen, og bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
GRILL: Forvarm grillen til høj varme, hvis du skal grille.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
GRILL: Grill kylling i 5-7 min på hver side. Overfør til en foliepakke, og lad hvile i 5 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak tomat groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl rucola.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Krydr med et nip salt og peber.
Bland rucola, tomat, gulerod, avocado, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland fraiche, hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skær kylling i skiver.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med kylling og cannellinibønner.
Server med hvidløgsdressing.