Her har vi sat en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser sammen, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som vi først steger og derefter bager færdig i ovnen. Vi serverer vores kød med cremet kartoffelmos med gulerod, en saftig æblesalat og en skøn sauce med champignon og fløde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
200 g
Champignon
1 stk
Æble
30 g
Spinat
½ tsk
Salt (trin 1)
3 spsk
Mælk (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Krydr svinemørbrad med Jorden Rundt og salt, og steg i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak svampe groft.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne og brunet, og krydr med et nip salt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Bland spinat, æble og et nip salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Sænk varmen på stegepanden til lav.
Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min.
Skær svinemørbrad i skiver.
Anret svinemørbrad, kartoffelmos og æblesalat på tallerkener.
Top svinemørbrad med svampesauce.