Ovnstegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med cremet svampesauce og saftig æblesalat

Her har vi sat en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser sammen, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som vi først steger og derefter bager færdig i ovnen. Vi serverer vores kød med cremet kartoffelmos med gulerod, en saftig æblesalat og en skøn sauce med champignon og fløde.

Tags:
Børnevenlig
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2962 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat65.4 g
Sukker19.3 g
Protein38.9 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Bag kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med Jorden Rundt og salt, og steg i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Steg svampe
3

Imens, hak svampe groft.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne og brunede, og krydr med et nip salt.

Lav æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Bland spinat, æble og et nip salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav svampesauce
5

Sænk varmen på stegepanden til lav.

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartoffelmos og æblesalat på tallerkener.

Top svinemørbrad med svampesauce.