Pandestegt gnocchi og chorizo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt gnocchi og chorizo

Pandestegt gnocchi og chorizo

med ovnbagt zucchini og purløg

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der tæller som pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi steger vores gnocchi med hvidløg, chorizo, purløg og spinat, og så blander vi lækkerierne med ovnbagt zucchini, tomat og creme fraiche.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

3 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)632 kcal
Energi (kJ)2643 kJ
Fedt30.64 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat68.19 g
Sukker7.1 g
Protein24.89 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær tomat i 2 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Fordel zucchini og tomat på hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Drys tomat med et nip sukker*. Bag i toppen af ovnen i 15 min.

Steg gnocchi
2

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Steg gnocchi i 3-4 min. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered råvarer
3

Hak purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 1/2 cm tykke skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg chorizo
4

Tilsæt hvidløg, chorizo og halvdelen af purløg til stegepanden med gnocchi, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen.

Tilsæt grøntsager
5

Kom bagte grøntsager og crème fraiche [½ pakke, 2P] i stegepanden med gnocchi, og vend sammen i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret gnocchi på tallerkener. Drys med resterende purløg.