Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der tæller som pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi steger vores gnocchi med hvidløg, chorizo, purløg og spinat, og så blander vi lækkerierne med ovnbagt zucchini, tomat og creme fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
3 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
efter behov
Sukker (trin 1)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær tomat i 2 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Fordel zucchini og tomat på hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Drys tomat med et nip sukker*. Bag i toppen af ovnen i 15 min.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Steg gnocchi i 3-4 min. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Hak purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 1/2 cm tykke skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Tilsæt hvidløg, chorizo og halvdelen af purløg til stegepanden med gnocchi, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen.
Kom bagte grøntsager og crème fraiche [½ pakke, 2P] i stegepanden med gnocchi, og vend sammen i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*.
Anret gnocchi på tallerkener. Drys med resterende purløg.