En virkelig skøn alt-i-en ret, med masser af smag og struktur. Vi koger couscous med gulerod, hvidløg og grøntsagsbouillon. Samtidigt steger vi kikærter med lækre krydderier. Vi blander couscous og kikærter med peberfrugt, agurk, rødløg og persille til en gudesmuk salat. Vi topper med avocado, stegt halloumi og en frisk citronfraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 pakke
Kikærter
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Avocado
½ stk
Rødløg
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Citron
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2.5 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme.
Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min.
Tilsæt vand [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skyl kikærter under koldt vand i en si.
Bland kikærter med Ay Cajun-ba og et nip salt i en skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kikærter i 4-5 min, og overfør til en stor skål.
Hak peberfrugt og agurk groft.
Hak rødløg [1/2 stk, 2P] og persille fint.
Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Bland peberfrugt, agurk, rødløg, persille (gem lidt til anretning) og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i skålen med kikærter, og krydr med et nip salt og peber.
Skær citron i både.
Bland yoghurt, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær grillost i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2 min på hver side, eller indtil gylden.
Tilsæt couscous, et skvæt citronsaft og eventuelt en smule olivenolie til skålen med grøntsager og kikærter, og vend sammen.
Anret kikærtesalat i dybe tallerkener.
Top med avocado og grillost.
Drys med resterende persille.
Server med citronbåde og citrondressing.