Pandestegt halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt halloumi

Pandestegt halloumi

med varm kikærtesalat og mild citrondressing

En virkelig skøn alt-i-en ret, med masser af smag og struktur. Vi koger couscous med gulerod, hvidløg og grøntsagsbouillon. Samtidigt steger vi kikærter med lækre krydderier. Vi blander couscous og kikærter med peberfrugt, agurk, rødløg og persille til en gudesmuk salat. Vi topper med avocado, stegt halloumi og en frisk citronfraiche.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Kikærter

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Halloumi

1 stk

Avocado

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1085 kcal
Energi (kJ)4539 kJ
Fedt60.81 g
Mættet fedt25.7 g
Kulhydrat69.76 g
Sukker19.5 g
Protein43.27 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter med Ay Cajun-ba og et stort nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.

Lav kikærtesalat
3

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft. Hak persille fint. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Bland peberfrugt, agurk, rødløg, persille (gem lidt til anretning) og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk]i skålen med kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i 1/2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af citronskal i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt couscous
5

Rør resterende citronskal i gryden med færdigkogt couscous. Vend couscous og eventuelt en smule olivenolie* i skålen med grøntsager og kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med avocado og halloumi. Drys med resterende persille. Server med citronbåde og citrondressing.