Pandestegt kuller i ponzusauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kuller i ponzusauce

Pandestegt kuller i ponzusauce

med jasminris og ovnbagte grøntsager

I aften steger kuller, og lader den simre i en fantastisk sauce med smør, hvidløg, ponzudressing og sojasauce. Samtidig ovnbager vi broccoli og gulerod med sesamfrø, og koger aromatiske jasminris. Vi topper herlighederne med frisk limesaft og forårsløg, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Kalorielet
Allergener:
Sesam
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

½ stk

Lime

1 stk

Hvidløgsfed

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2665 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt19.5 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat69.8 g
Sukker8.6 g
Protein42.2 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag grøntsager
2

Skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Lav ponzusauce
4

Bland hvidløg, ponzudressing, sojasauce og vand [1 dl | 2 dl] i en lille skål.

Steg fisk
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Steg fisk i 2-3 min på den ene side.

Vend fisk, tilsæt ponzusauce og smør [1 spsk I 2 spsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, grøntsager og ris i dybe tallerkener.

Top fisk med sauce og grøntsager med sesamfrø.

Drys med forårsløg.

Server med limebåde.