Dyk dybt ned i et hav af smag med vores Pandestegte kuller med ovnbagte kartofler og grønne bønner. Rettens stjerne er en hjemmerørt hollandaisesauce med et tvist i form af avocado. En elegant ret, der er perfekt til gæster, eller til når det skal være lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
½ stk
Avocado
1 stk
Løg
1 stk
Citron
400 g
Små kartofler
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Grønne bønner
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ tsk
Salt til kartofler
1.5 spsk
Olie til hvidløgsolie
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 stk
Æg til sauce
2 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler (uskrællede).
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær ender af grønne bønner.
Halver citron.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ned i en stor skål med en ske.
Hak persille, løg og hvidløg fint.
Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en dyb tallerken.
Kom grønne bønner på en bageplade med bagepapir, når der er 15 min tilbage af kartoflernes tilberedningstid.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i resterende tid.
Bring vand i kog i en lille gryde. Tilsæt løg, grøntsagsbouillon, citronsaft, salt og et nip peber, og kog i 1-2 min. Tag gryden af varmen.
Tilsæt bouillon, smør og æggeblomme til skålen med avocado, og blend med en stavblender (eller i en blender). Hold saucen varm indtil servering.
TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du mose avocadoen med en gaffel og blande den i saucen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Hello Sunrise.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Vend kartofler med persille og grønne bønner med hvidløgsolie.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk, grønne bønner og kartofler på tallerkener.
Server med avocado-hollandaisesauce.