Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise

Pandestegt hvid fisk og avocado-hollandaise

med persillekartofler og grønne bønner

Dyk dybt ned i et hav af smag med vores Pandestegte kuller med ovnbagte kartofler og grønne bønner. Rettens stjerne er en hjemmerørt hollandaisesauce med et tvist i form af avocado. En elegant ret, der er perfekt til gæster, eller til når det skal være lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

½ stk

Avocado

1 stk

Løg

1 stk

Citron

400 g

Små kartofler

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Grønne bønner

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1.5 spsk

Olie til hvidløgsolie

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 stk

Æg til sauce

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2752 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat44.3 g
Sukker13.1 g
Protein40.8 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællede). 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Skær ender af grønne bønner.

Halver citron.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ned i en stor skål med en ske.

Hak persille, løg og hvidløg fint.

Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en dyb tallerken.

Bag grønne bønner
3

Kom grønne bønner på en bageplade med bagepapir, når der er 15 min tilbage af kartoflernes tilberedningstid.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.

Bag i resterende tid.

Lav avocado-hollandaise
4

Bring vand i kog i en lille gryde. Tilsæt løg, grøntsagsbouillon, citronsaft, salt og et nip peber, og kog i 1-2 min. Tag gryden af varmen.

Tilsæt bouillon, smør og æggeblomme til skålen med avocado, og blend med en stavblender (eller i en blender). Hold saucen varm indtil servering.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du mose avocadoen med en gaffel og blande den i saucen.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Hello Sunrise.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend kartofler med persille og grønne bønner med hvidløgsolie.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, grønne bønner og kartofler på tallerkener.

Server med avocado-hollandaisesauce.