Pandestegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med cremet pebersauce og ovnbagte grøntsager

I aften frister vi med skøn hyggemad som hele familien kommer til at elske. Vi steger kylling gylden og sprød, og topper den med en fantastiskt cremet pebersauce med fløde, kyllingebouillon og purløg. Vi serverer vores kylling med luftige ris og ovnbagt zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2878 kJ
Kalorier (kcal)688 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat75.7 g
Sukker13.6 g
Protein43.9 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm halve skiver. 

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Hak purløg fint.

Bag grøntsager
3

Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg kylling
4

Krydr kylling med salt.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 5-6 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og dæk til.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pebersauce
5

Opvarm samme stegepande på middellav varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt purløg og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og rør rundt.

Server
6

Anret ris, grøntsager og kylling på tallerkener. 

Top kylling med pebersauce.