topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte frikadeller

Pandestegte frikadeller

med bearnaise-kartoffelsalat og tomatsalat

I aften laver vi klassiske frikadeller med ikke så klassisk tilbehør. Den innovative kartoffelsalat indeholder bearnaisesauce og citron, og bliver toppet med frisk estragon. Vi laver også en farverig og velsmagende radise- og cherrytomatsalat med spinat og græskarkerner.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron

1 stk

Små kartofler, forkogte

125 g

Cherrytomater

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

75 g

Radiser

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 pose

Estragon

1 stk

Løg

60 g

Spinat

160 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til kødboller

½ tsk

Salt til kødboller

1 spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4133 kJ
Kalorier (kcal)988 kcal
Fedt60.5 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat66.4 g
Sukker8.5 g
Protein38.9 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Form frikadeller
1

Riv løg groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, rasp, løg, æg, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til frikadeller (4 pr. person).

Steg frikadeller
2

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg frikadeller i 12-14 min, eller indtil gyldne og gennemstegte (sænk til middel varme, når de er brunet). Overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Frikadeller er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav kartoffelsalat
3

Halver kartofler.

Skær citron i både.

Vend kartofler med bearnaisesauce, salt og citronsaft i en stor skål.

Forbered grøntsager
4

Skyl spinat, og hak groft.

Halver radiser.

Hak estragon fint.

Lav cherrytomatsalat
5

Bland cherrytomater, spinat, radiser, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Server
6

Anret frikadeller, kartoffelsalat og cherrytomatsalat på tallerkener.

Top kartoffelsalat med frisk estragon og et nip peber.

Top cherrytomatsalat med græskarkerner.