Pandestegte krebinetter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte krebinetter

Pandestegte krebinetter

med dildkartofler og persillesovs

Krebinetter er virkelig skøn hverdagsmad, som samtidig er nemt og hurtigt at lave. I aften krydrer vi vores sprøde krebinetter med hvidløg og topper dem med en cremet persillesovs. Skønt tilbehør er dildkartofler med smør og en saftig æblesalat med gulerod og spinat.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4034 kJ
Kalorier (kcal)964 kcal
Fedt60 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat68.4 g
Sukker16.6 g
Protein38.9 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler i 3 cm tern.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Hak dild fint.

Vend kartofler med smør [1 spsk I 2 spsk], dild, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i gryden, og stil til side med låg på. 

Lav krebinetter
2

Kom panko i en dyb tallerken. 

Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp, Hvide Løjer & Urter, salt [½ tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål. 

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Vend bøffer i panko, og overfør til en tallerken.

Lav æblesalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skyl spinat.

Bland æble, gulerod, spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Steg krebinetter
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg krebinetter i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Krebinetterne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Lav persillesovs
5

Imens, hak persille fint. 

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], persille og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret krebinetter, kartofler, æblesalat og persillesovs på tallerkener.