Krebinetter er virkelig skøn hverdagsmad, som samtidig er nemt og hurtigt at lave. I aften krydrer vi vores sprøde krebinetter med hvidløg og topper dem med en cremet persillesovs. Skønt tilbehør er dildkartofler med smør og en saftig æblesalat med gulerod og spinat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
1 pose
Dild
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler i 3 cm tern.
Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Hak dild fint.
Vend kartofler med smør [1 spsk I 2 spsk], dild, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i gryden, og stil til side med låg på.
Kom panko i en dyb tallerken.
Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp, Hvide Løjer & Urter, salt [½ tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Vend bøffer i panko, og overfør til en tallerken.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skyl spinat.
Bland æble, gulerod, spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg krebinetter i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Krebinetterne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.
Imens, hak persille fint.
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], persille og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret krebinetter, kartofler, æblesalat og persillesovs på tallerkener.