Pandestegte sellerifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte sellerifritters

Pandestegte sellerifritters

med ovnstegte kartofler og zucchinisalat

Har du børn, der elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde sellerifritters med hvidløg, persille og ost. Vi serverer de skønne fritter med ovnstegte kartofler med aioli og en sprød zucchinisalat med rucola og pinjekerner.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Løg

1 stk

Zucchini

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

400 g

Små kartofler

40 g

Rucola

1 pose

Kruspersille

4 g

Hvide Løjer & Urter

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2635 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat54 g
Sukker9.6 g
Protein20.8 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Ovnsteg kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver kartofler (uskrællet).

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Steg i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, hak persille fint.

Hak løg [½ stk, 2P] fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Skræl knoldselleri, og riv groft.

Lav sellerifars
3

Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, persille, finrevet ost, løg, æg [2 stk | 4 stk], hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Lav zucchinisalat
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål

Skyl rucola.

Skræl zucchini (uskrællet) til lange, tynde bånd.

Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber i en skål.

Vend rucola og zucchini i skålen lige inden servering.

Steg fritters
5

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Form fars til fritters (2 pr. person) i panden, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan falde sammen.

Server
6

Anret sellerifritters på tallerkener.

Server med zucchinisalat toppet med pinjekerner og kartofler med aioli.