Pandestegte svinemedaljoner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte svinemedaljoner

Pandestegte svinemedaljoner

med brun sovs og sprød æblesalat

Har I gemt denne ret til weekenden, eller har I valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på pandestegte svinemedaljoner med en dejlig brun sovs og velduftende timiankartofler. Frisk tilbehør er en sprød æblesalat med spinat, gulerod og sennep.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

25 g

Tyttebærsyltetøj

½ g

Tørret timian

500 g

Kartofler

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)644 kcal
Energi (kJ)2695 kJ
Fedt27.4 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat69 g
Sukker21.2 g
Protein34 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Vend med timian [1/2 pakke, 2P], smør [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i gryden, og stil til side.

Steg medaljoner
2

Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg medaljoner med et nip salt og peber i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered frugt og grønt
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Lav sovs
4

Opvarm samme stegepande på middel varme. 

Tilsæt brun sovs, et skvæt vand og tyttebærsyltetøj [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min. 

Tilsæt medaljoner, og lad simre videre i 1 min.

Lav æblesalat
5

Bland spinat, æble, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sennep i en stor skål.

Server
6

Anret kartofler, medaljoner og æblesalat på tallerkener.

Øs sauce over medaljoner.