Har I gemt denne ret til weekenden, eller har I valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på pandestegte svinemedaljoner med en dejlig brun sovs og velduftende timiankartofler. Frisk tilbehør er en sprød æblesalat med spinat, gulerod og sennep.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
100 g
Brun sovs
(Indeholder Mælk)
25 g
Tyttebærsyltetøj
½ g
Tørret timian
500 g
Kartofler
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
1 spsk
Smør (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Vend med timian [1/2 pakke, 2P], smør [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i gryden, og stil til side.
Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg medaljoner med et nip salt og peber i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt brun sovs, et skvæt vand og tyttebærsyltetøj [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt medaljoner, og lad simre videre i 1 min.
Bland spinat, æble, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sennep i en stor skål.
Anret kartofler, medaljoner og æblesalat på tallerkener.
Øs sauce over medaljoner.