topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med hvidløgsris og syltede radiser

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig! Vi panerer sej i aioli-ketchupmarinade og panko, og steger den sprød og gylden. Vidunderligt tilbehør er velduftende hvidløgsris, ovnbagt broccoli og gulerod, hjemmesyltede radiser og sort sesammayonnaise!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Radiser

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3640 kJ
Kalorier (kcal)870 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat91.9 g
Sukker11.4 g
Protein35.2 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend radiser i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Bag grøntsager
3

Skær broccoli i buketter og stokken (skræl hvis nødvendigt) i 1 cm tern. 

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i 10-12 min, eller indtil møre.

4

Skær fisk i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

Bland aioli, ketchup og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend fisk i marinaden, og tilsæt panko. Vend fisk til den er dækket af panering.

5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.

Top med grøntsager, fisk og radiser. 

Dryp med sesammayonnaise.