topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og sort sesammayo

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk ingefærris og sort sesammayonnaise. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3485 kJ
Kalorier (kcal)833 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat80 g
Sukker9 g
Protein45.9 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middel varme.

Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog.Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær broccoli i små buketter.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande.

Steg gulerod og broccoli i 5-6 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Paner kød
4

Imens, skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Kom panko i en anden dyb tallerken.

Vend kød i æg og derefter i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ingefærris i dybe tallerkener.

Top med svinekød og grøntsager. 

Dryp med sesammayonnaise.