Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk ingefærris og sort sesammayonnaise. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Broccoli
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Gulerod
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
150 g
Langkornede hvide ris
½ spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middel varme.
Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog.Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Skær broccoli i små buketter.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande.
Steg gulerod og broccoli i 5-6 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.
Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.
Imens, skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.
Kom panko i en anden dyb tallerken.
Vend kød i æg og derefter i panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret ingefærris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og grøntsager.
Dryp med sesammayonnaise.