topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og sesammayonnaise

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Langkornede hvide ris

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Broccoli

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Salt til grøntsager

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3244 kJ
Kalorier (kcal)775 kcal
Fedt27.4 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat83.6 g
Sukker8.6 g
Protein45.5 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en gryde på middelhøj varme.

Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.

Skær broccoli i små buketter.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Paner kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Kom panko i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Dryp med sesammayonnaise.