Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
150 g
Langkornede hvide ris
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Broccoli
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
½ spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ tsk
Salt til grøntsager
1
Æg til panering
Smelt smør i en gryde på middelhøj varme.
Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.
Skær broccoli i små buketter.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.
Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Kom panko i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret ris, svinekød og grøntsager på tallerkener.
Dryp med sesammayonnaise.