topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med pappardelle, aubergine & timian

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Pappardelle er stor og bred pasta, der minder om fettuccine, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Pappardelle

1 pose

Timian

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rød chili

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

½ stk

Aubergine

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)410 kcal
Energi (kJ)1714 kJ
Fedt3.7 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker8.3 g
Protein15 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [½ stk, 2 pers.] og peberfrugt i 1 cm store tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili fint. Hak timian [2 stilke, 2 pers. | 4 stilke, 4 pers.] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

Steg grøntsager
3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg i yderligere 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* (se ingrediensliste), og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til det kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt bagte grøntsager og pasta til tomatsaucen, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.