topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med pappardelle, aubergine & timian

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Pappardelle er stor og bred pasta, der minder om fettuccine, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

250 g

Pappardelle

20 g

Finrevet ost

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Rød chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)139 kcal
Energi (kJ)581 kJ
Fedt3.85 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat17.22 g
Sukker15.8 g
Protein5.87 g
Salt1.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

Steg løg
3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt pasta
5

Vend bagte grøntsager og pasta i panden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.