Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
250 g
Tagliolini
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Aubergine
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Timian
1 stk
Rød chili
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
50 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
1 dl
Vand (trin 4)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.
Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.
Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.
Vend bagte grøntsager og tomatsauce i gryden med pasta. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.