topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestorørt tagliatelle

Pestorørt tagliatelle

med ovnbagte grøntsager og frisk basilikum

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Tagliatelle med cremet pesto, lyder det ikke bare lækkert? Vi laver en cremet sauce med pesto, crème fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon. Vi blander saucen med tagliatelle og ovnbagt tomat og zucchini. Vi topper herlighederne med revet ost og frisk basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Sulfitter
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Citron

1 pose

Basilikum

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Zucchini

2 stk

Tomat

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)710 kcal
Energi (kJ)2971 kJ
Fedt31.1 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat86.7 g
Sukker11.6 g
Protein22.3 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft), og bring en gryde med saltet vand i kog. 

Skær zucchini i halve skiver.

Skær tomat i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pesto og pasta
5

Tilsæt pesto, tomat, zucchini og pasta, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med høvlet ost.

Top med basilikum.

Server med resterende citronbåde.