Prosciuttosvøbt zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttosvøbt zucchini

Prosciuttosvøbt zucchini

med cremet perlecouscous og cherrytomater

Zucchiniens smag forstærkes af prosciuttoens karakteristiske salt- og umamismag. Ved at blive grillet i ovnen får prosciuttoen en dejlig sprød overflade, der kontrasterer den møre zucchini og den cremede ricotta. Serveres med bouillonkogt perlecouscous blandet med spinat, creme fraiche og bagte cherrytomater. Drys med persille og chili, og nyd!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

125 g

Cherrytomater

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rosmarin

50 g

Prosciutto

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

½ pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)588 kcal
Energi (kJ)2462 kJ
Fedt22.84 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat68.02 g
Sukker9.4 g
Protein25.28 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Del zucchini på langs. Grav indmad ud med en ske indtil der er 1 cm tilbage på alle sider, og hak indmad fint. Hak hvidløg fint. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Halver cherrytomater. Hak persille [½ pose, 2P] groft.

Lav ricottablanding
2

Bland hakket zucchini, hvidløg, rosmarin, ricotta, et nip chiliflager og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Bag zucchini
3

Fyld zucchini med ricottablanding. Svøb zucchini i prosciutto, og placer på på en bageplade med bagepapir. Placer cherrytomater ved siden af, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
4

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

Bland perlecouscous
5

Skyl spinat under koldt vand* i en si. Vend persille (gem lidt til anretning) spinat, creme fraiche [½ pakke, 2P] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt cherrytomater, og vend sammen. 

Server
6

Anret perlecouscous og zucchini på tallerkener. Drys med persille og et nip chiliflager.