topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeño

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3644 kJ
Kalorier (kcal)871 kcal
Fedt39.6 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker11.8 g
Protein42 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.

Steg bønner
2

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand*, salt* [1/4 tsk |1/2 tsk] og et nip peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Bland cajunmayonnaise
3

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.

Lav tomatsalsa
4

Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland coleslaw
5

Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.