topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeno

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3419 kJ
Kalorier (kcal)817 kcal
Fedt38.9 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat73.3 g
Sukker11.9 g
Protein39.4 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak tomat og løg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær jalapeno i tynde skiver. 

Hak koriander groft.

Skær lime i både. 

Steg bønner
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt pulled beans med Tex-Mex, et skvæt vand, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og koriander i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

Bland snittet kålsalat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. 

Top med jalapeno.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.