Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, zucchini, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Zucchini
125 g
Cherrytomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
140 g
Bacon, tern
1 stk
Løg
2 dl
Gemt pastavand
½ tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, løg, cherrytomater og peberfrugt med Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm og chiliflager i 3-4 min, eller indtil bløde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt madlavningsfløde, sukker, tomatpuré, kyllingebouillon og pastavand, og lad simre i 1 min.
Tilsæt færdigkogt pasta, og vend sammen.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende basilikum og finrevet ost.