Tag børnene med i køkkenet, og lav en 'Rapunzel fra Tangled'-middag! Vi laver gyldenstegt kyllingebryst, solgul spaghetti med oste-majssauce, og en sjov salat med lange bånd af gulerod og zucchini, som kan flettes som Rapunzels hår!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Gulerod
1 stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
½ dåse
Majs
4 g
Kyllingebouillon
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
2 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skræl gulerod og zucchini til lange, tynde bånd.
Bland gulerod, zucchini, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Lad børnene flette grøntsagsbåndene og få en 'Tangled'-oplevelse.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hæld væde fra majs.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hvidløg og majs i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, finrevet ost, kyllingebouillon og et nip salt og peber.
Kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Skær kylling i tynde skiver.
Tilsæt spaghetti i majssauce, og vend sammen.
Anret spaghetti, kylling og salat på tallerkener.