Faldt du for det spændende navn på dagens opskrift? Vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet over resultatet. Vi krydrer kylling med vores egen krydderiblanding, Saha-Ras, og steger den derefter til perfektion. Samtidig ovnbager vi zucchini og løg med spidskommen, og blander dem derefter med spinat, tomat og couscous. Vi topper herlighederne med cremet hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Saha-Ras
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Rødløg
1 stk
Zucchini
1 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
2 g
Spidskommen, stødt
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Citron
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2.5 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær zucchini i 2 cm halve skiver.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med spidskommen, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, bring vand [2,5 dl | 5 dl] og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Imens, bland kylling, Saha-Ras og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Hak tomat og persille groft.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend tomat, spinat og færdigbagte grøntsager i gryden med couscous.
Anret grøntsagscouscous i dybe tallerkener.
Top med kylling og hvidløgsyoghurt.
Drys med persille.