Ras el hanout-krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ras el hanout-krydret kylling

Ras el hanout-krydret kylling

med grøntsagscouscous og hvidløgsyoghurt

Faldt du for det spændende navn på dagens opskrift? Vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet over resultatet. Vi krydrer kylling med vores egen krydderiblanding, Saha-Ras, og steger den derefter til perfektion. Samtidig ovnbager vi zucchini og løg med spidskommen, og blander dem derefter med spinat, tomat og couscous. Vi topper herlighederne med cremet hvidløgsyoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Saha-Ras

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

1 stk

Zucchini

1 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Spidskommen, stødt

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)539 kcal
Energi (kJ)2253 kJ
Fedt14.4 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat46.3 g
Sukker8.2 g
Protein47.8 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær zucchini i 2 cm halve skiver.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med spidskommen, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Kog couscous
2

Imens, bring vand [2,5 dl | 5 dl] og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Mariner kylling
3

Imens, bland kylling, Saha-Ras og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grøntsager
5

Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Hak tomat og persille groft.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend tomat, spinat og færdigbagte grøntsager i gryden med couscous.

Server
6

Anret grøntsagscouscous i dybe tallerkener.

Top med kylling og hvidløgsyoghurt.

Drys med persille.