Vi elsker pasta i alle former, men der er noget specielt ved ravioli - især når de er fyldt med velsmagende spinat og ricotta. I denne opskrift serverer vi med sprød citronpangrattato, valnødder og zucchini, der er mættende og giver tekstur. Retten er toppet med guddommelig godt brunet salviesmør og revet velsmagende ost. Nydelse fra første til sidste bid, og ukompliceret luksus, der er klar på kun 20 minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
20 g
Finrevet ost
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
1 stk
Citron
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
1 stk
Rødløg
1 pose
Salvie
20 g
Valnødder
2.67 spsk
Smør
Bring en gryde med vand* i kog. Hak zucchini groft. Skær rødløg i tynde skiver. Riv citronskal. Skær citron i både. Hak salvie fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko, citronskal og hvidløg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprødt. Krydr med salt* og peber*.
Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand* fra.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og rødløg i 3-4 min. Tilsæt spinat. Steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Stil til side i en anden skål.
Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg salvie og valnødder i 1-2 min, eller indtil smørret begynder at brune. Tilsæt ravioli og grøntsager. Tag panden af varmen. Vend det hele sammen.
Anret ravioli på tallerkener. Top med revet ost, pangrattato og overskydende brunet smør fra panden. Server med citronbåde.