topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med ricotta, spinat & citronpangrattato

Vi elsker pasta i alle former, men der er noget specielt ved ravioli - især når de er fyldt med velsmagende spinat og ricotta. I denne opskrift serverer vi med sprød citronpangrattato, valnødder og zucchini, der er mættende og giver tekstur. Retten er toppet med guddommelig godt brunet salviesmør og revet velsmagende ost. Nydelse fra første til sidste bid, og ukompliceret luksus, der er klar på kun 20 minutter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

20 g

Finrevet ost

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

1 stk

Rødløg

1 pose

Salvie

20 g

Valnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)276 kcal
Energi (kJ)1156 kJ
Fedt23.89 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat11.79 g
Sukker0.6 g
Protein3.55 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak zucchini groft. Skær rødløg i tynde skiver. Riv citronskal. Skær citron i både. Hak salvie fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Lav pangrattato
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko, citronskal og hvidløg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprødt. Krydr med salt* og peber*. 

Kog ravioli
3

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand* fra.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og rødløg i 3-4 min. Tilsæt spinat. Steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Stil til side i en anden skål.

Brun smør
5

Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg salvie og valnødder i 1-2 min, eller indtil smørret begynder at brune. Tilsæt ravioli og grøntsager. Tag panden af varmen. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret ravioli på tallerkener. Top med revet ost, pangrattato og overskydende brunet smør fra panden. Server med citronbåde.