Gør dig klar til en smagsfest, der gør livet værd at leve! Denne enkle pastaopskrift bringer det bedste ud af hver ingrediens, og det er overraskende, at du kan få så meget smag fra kun 9 ingredienser. Du hører jo hvor godt det smager; ravioli fyldt med spinat og ricotta - som i sig selv er rigtig gode mundfulde - serveret med aromatisk brunet smør smagt til med hvidløg og timian, honningbagt græskar, salatost og knasende hasselnødder. Godt, ikke?
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Honning
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder)
75 g
Græsk salatost
1 pose
Timian
½ stk
Butternutsquash
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
2.67 spsk
Smør
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær græskar i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [½ pakke, 2 pers.] og en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.
Hak timian og hvidløg fint. Hak hasselnødder groft.
Bring en gryde med vand* i kog. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og timian i 1-2 i min, eller indtil smørret er brunet.
Hæld vand* fra ravioli. Tilsæt ravioli, spinat og bagt græskar til panden med brunet timiansmør. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.
Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med salatost [½ pakke, 2 pers.] og hasselnødder.