topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med spinat, ricotta, honningbagt græskar & timiansmør

Gør dig klar til en smagsfest, der gør livet værd at leve! Denne enkle pastaopskrift bringer det bedste ud af hver ingrediens, og det er overraskende, at du kan få så meget smag fra kun 9 ingredienser. Du hører jo hvor godt det smager; ravioli fyldt med spinat og ricotta - som i sig selv er rigtig gode mundfulde - serveret med aromatisk brunet smør smagt til med hvidløg og timian, honningbagt græskar, salatost og knasende hasselnødder. Godt, ikke?

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

75 g

Græsk salatost

1 pose

Timian

½ stk

Butternutsquash

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)239 kcal
Energi (kJ)1000 kJ
Fedt23.55 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat5.41 g
Sukker5.3 g
Protein1.56 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær græskar i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [½ pakke, 2 pers.] og en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Hak timian og hvidløg fint. Hak hasselnødder groft.

Kog ravioli
3

Bring en gryde med vand* i kog. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

Brun timiansmør
4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og timian i 1-2 i min, eller indtil smørret er brunet.

Tilsæt ravioli
5

Hæld vand* fra ravioli. Tilsæt ravioli, spinat og bagt græskar til panden med brunet timiansmør. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med salatost [½ pakke, 2 pers.] og hasselnødder.