At lave en rigtig god ravioli sauce er slet ikke svært; på kun 25 minutter sammensætter du denne smagsoplevelse ved hjælp af enkle teknikker og kun 9 ingredienser. Start med at give grøntsagerne din fulde opmærksomhed og koncentrer dens smag i ovnen. Kog en lækker velsmagende sauce på ricotta, hvidløg og pesto, der passer perfekt til ravioli, spinat og grøntsager. Fremhæv smagene yderligere med salt og peber, og voila, foran dig har du en pastaret, der vil gøre dig rigtig glad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
1 stk
Rødløg
¾ dl
Vand (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt i strimler. Skær rødløg i både. Skær tomat i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Hak spinat groft.
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [0,75 dl | 1,5 dl]. Hæld vand fra, og kom ravioli tilbage i gryden.Vend med en smule olivenolie*.
Bland ricotta, pesto og hvidløg i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt pastavand, og rør rundt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Opvarm sauce under omrøring. Tilsæt ravioli, grøntsager og spinat (gem lidt til anretning), og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.
Anret ravioli i dybe tallerkener. Top med resterende spinat.