topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rejepasta

Rejepasta

med zucchini, lagret ost og basilikum

Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en skøn rejepasta. Vi koger spaghetti, som vi blander med stegte rejer, zucchini og peberfrugter. Retten får en spændende smag fra vores færdige krydderiblanding, Middelhavsdrøm, og bliver lækkert cremet af fløde og ost. Så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

½ stk

Zucchini

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)809 kcal
Energi (kJ)3383 kJ
Fedt19.42 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat112.66 g
Sukker19.8 g
Protein37.87 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak rejer groft.

Steg hvidløg og løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 1-2 min. Tilsæt Jorden Rundt, Middelhavsdrøm, peberfrugt og zucchini, og steg videre i 2 min.

Tilsæt rejer
4

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, citronskal, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], et skvæt pastavand og rejer, og lad simre i 2-3 min, eller indtil rejerne er gennemstegt. 

Tilsæt pasta
5

Hak basilikum fint. Tilsæt pasta til panden, og vend sammen. Krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret rejepasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum. Server med resterende citronbåde.