Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en skøn rejepasta. Vi koger spaghetti, som vi blander med stegte rejer, zucchini og peberfrugter. Retten får en spændende smag fra vores færdige krydderiblanding, Middelhavsdrøm, og bliver lækkert cremet af fløde og ost. Så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Kyllingebouillon
½ stk
Zucchini
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
1 stk
Citron, økologisk
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
1 stk
Løg
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
1 tsk
Salt (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.
Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak rejer groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 1-2 min. Tilsæt Jorden Rundt, Middelhavsdrøm, peberfrugt og zucchini, og steg videre i 2 min.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, citronskal, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], et skvæt pastavand og rejer, og lad simre i 2-3 min, eller indtil rejerne er gennemstegt.
Hak basilikum fint. Tilsæt pasta til panden, og vend sammen. Krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret rejepasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum. Server med resterende citronbåde.