topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Risotto alla Calabrese

Risotto alla Calabrese

med balsamicogrøntsager og frisk basilikum

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Blev du også fanget af det spændende navn på denne opskrift? Vi lover, at resultatet ikke vil skuffe dig. Vi laver en fantastisk risotto, der får en vidunderlig smag, og smuk grøn farve af spinat, basilikum og calabresepesto. Spændende tilbehør er balsamicobagte grønne bønner og cherrytomater.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Selleri
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Grønne bønner

150 g

Risottoris

60 g

Calabresepesto

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

125 g

Cherrytomater

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

1 dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 4)

6 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2311 kJ
Fedt18.17 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat79.48 g
Sukker16 g
Protein13.89 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg løg og ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Hak hvidløg og løg fint.

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let gennemsigtige. 

Tilsæt tomatpuré, og steg i yderligere 3-4 min.

Lav risotto
2

Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil væden er absorberet og risene er ‘al dente’.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at risene er kogte, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
3

Skær ender af grønne bønner.

Halver cherrytomater.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Bag grøntsager
4

Fordel grønne bønner og cherrytomater på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico, olivenolie [½ spsk | 1 spsk], krydr med sukker [½ tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10 min, når risottoen har 10 min tilbage.

Tilsæt calabresepesto
5

Hak basilikum fint.

Hak spinat groft.

Tag panden med risotto af varmen.

Tilsæt spinat, basilikum (gem lidt til anretning), calabresepesto og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen er for tør.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Top med grøntsager.

Drys med resterende finrevet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image